środa, 15 października 2014

Babeczki cytrynowe (bezglutenowe)



Na przepis zapraszam pod nowy adres:

Babeczki cytrynowe (bezglutenowe)




4 komentarze:

  1. Wyglądają niezwykle obiecująco :)

    OdpowiedzUsuń
  2. I tak też smakują, ale tym co sprawia, że te babeczki są tak niezwykłe, jest właśnie dodatek mąki z ziaren amarantusa. Pozdrawiam serdecznie.

    OdpowiedzUsuń
  3. A ja nie miałam mąki z amarntusa a i tak zrobiłam... nie mogłam się opanować tak apetycznie wyglądają i pyszotka!!!!!!!! polecam zdecydowanie

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Udały się? To bardzo się cieszę. Zdecydowałam się na dodatek mąki amarantusowej, bo sprawdziła mi się przy babce marmurkowej (http://kuchnia-bez-glutenu.blogspot.com/2014/07/babka-marmurkowa-bezglutenowa.html?showComment=1406457574357#c6231061286914153009) doskonale się sprawdziła. Pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń

Nowy adres bloga!!!!!!!

Blog przeprowadził się pod nowy adres: https://kawazmlekiem2017.blogspot.com