niedziela, 5 października 2014

Kalafior - ciasto tarte (bezglutenowe)



Na przepis zapraszam pod nowy adres:

Kalafior - ciasto tarte (bezglutenowe)



8 komentarzy:

  1. Kalafior? Genialne!
    Ciacho wygląda cudnie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję, smakuje równie wyśmienicie. Na blogu wprowadzam wersje bezglutenowe, które wcześniej znałam w wersji pszennej. Okazuje się, że pieczone z określonego mieszania mąk (głównie gryczanej, kukurydzianej i ryżowej) ciasta, w efekcie są o wiele smaczniejsze bez mąki pszennej i na dodatek nie wysychają. Tu odsyłam to mojej wersji babki marmurkowej link-> http://kuchnia-bez-glutenu.blogspot.com/2014/07/babka-marmurkowa-bezglutenowa.html?showComment=1406457574357#c6231061286914153009, która wersji bezglutenowej nie ma sobie równych. Pozdrawiam serdecznie.

      Usuń
  2. Uwielbiam pleśniaka! Wypróbuję ten przepis

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Naprawdę polecam i pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń
  3. Piecze się :) ciasto tak jak napisałaś zagniata się mięciutko i nie klei się do rąk, rewelacja!

    OdpowiedzUsuń

Nowy adres bloga!!!!!!!

Blog przeprowadził się pod nowy adres: https://kawazmlekiem2017.blogspot.com