sobota, 18 kwietnia 2015

Leniwe pierogi lub kopytka (bezglutenowe)



Na przepis zapraszam pod nowy adres:

Leniwe pierogi lub kopytka (bezglutenowe)



2 komentarze:

  1. Świetny sposób na wykorzystanie ziemniaków pozostałych "z wczoraj". Trzeba by tylko pamiętać, żeby twaróg był w lodówce. Ja ostatnio kombinowałam z bezglutenowymi kluseczkami z samego twarogu i przekonałam się, że można zrobić przepyszne bezglutenowe mączne dania!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. O właśnie, taki swoisty żywieniowy recykling :-) Dla mnie to danie jest kolejnym przykładem na to, że dania pozbawione mąki pszennej odnajdują swój prawdziwy i doskonały smak. Pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń

Nowy adres bloga!!!!!!!

Blog przeprowadził się pod nowy adres: https://kawazmlekiem2017.blogspot.com