środa, 23 listopada 2016

Ciasto cioci Basi (bez pszenicy)



Na przepis zapraszam pod nowy adres: 

Ciasto cioci Basi (bez pszenicy)



10 komentarzy:

  1. Właśnie się chłodzi :-) ale nie wiem czy wytrzymamy do rana, bo co chwile zagladamy do lodówki :-) dziękuję za świetny przepis! Pierwszy bezglutenowy wypiek jaki mi się udał :) :) polowe posypalam orzechami wloskimi :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo się cieszę, że wypiek się udał, to jest naprawdę doskonałe ciasto. Pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń
  2. Kuchnia bez glutenu, można i trzeba wyeliminować ten narkotyk z naszego życia. Pozdrawiamy dietomat.

    OdpowiedzUsuń
  3. Muszę przyznać, że bezglutenowe dania i produkty poszły mocno do przodu. Strasznie się cieszę, bo u mnie w rodzinie sa osoby chore na celiakię, więc mogę im robić takie pyszności :) Dziękuję!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Również dziękuję i pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń
  4. super :) wypróbuję sobie w weekend :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo się cieszę, proszę dać znać czy się udało. Pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń
  5. No naprawdę bardzo ciekawe ciacho. Jak znajdę troszkę czasu w weekend to spróbuję tego przepisu.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ogromnie polecam to ciasto, jest naprawdę przepyszne i bardzo łatwe w produkcji, pozdrawiam cieplutko :-)

      Usuń

Nowy adres bloga!!!!!!!

Blog przeprowadził się pod nowy adres: https://kawazmlekiem2017.blogspot.com